Cadar Biz merupakan kedai online cadar yang menjual cadar secara borong dan runcit yang terdiri daripada pelbagai jenis cadar. Cadar yang dijual terdiri daripada 100% cotton dan dijamin tidak luntur ataupun berbulu walaupun dicuci berulang kali. Malahan harganya sangat berpatutan. Jangan lepaskan peluang untuk membeli cadar yang berkualiti dengan harga yang rendah. Pastinya berbaloi baloi.

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi :
Nurhafiza Jusoh
0123409523
cadarbiz@gmail.com

Untuk membeli secara borong, sila hubungi saya untuk mendapatkan tawaran harga terendah.

CARA MEMILIH CADAR

Terdapat beberapa tips yang dapat membantu anda dalam membuat pilihan yang lebih bijak untuk memilih cadar yang 'best':

* Pilih fabrik yang 100% original cotton. Elakkan memilih campuran polyester, ini kerana material polyester menjadikan fabrik itu lebih panas & kurang selesa.. Perhatikan percentage cotton nya pada label cadar yang dipilih.

* Pilih cadar yang mempunyai getah di dalamnya(fitted) untuk memudahkan pemasangan cadar dan seterusnya mencantikkan kekemasan hamparan cadar.

* Pilih alas span yang elok dan bermutu tinggi. Alas span yang berkualiti akan tahan lasak walaupun dibasuh dengan mesin berulang-ulang kali.Ianya akan mengelakkan cadar anda daripada berbulu.

* Pastikan cadar itu daripada jenis fabrik yang tidak luntur ataupun pudar warnanya.

* Langkah yang seterusnya ialah barulah boleh difikirkan mengenai corak yang dipilih, pattern dan style yang sesuai dengan bilik tidur anda.

* Pastikan wang yang dibelanjakan sangat berbaloi dengan barangan yang dibayar.

Selamat Membeli

No comments:

Post a Comment

 

©2010 .